Doneren

 

Een vakbond krijgt traditioneel inkomsten uit haar leden. Maar onze achterban, de dieren die wij vertegenwoordigen, kunnen niet lid worden en ook geen financiële bijdrage leveren. Jij wel! Steun ons werk en geef.

Bedrag

Heb je vragen over doneren? Neem gerust contact met ons op. De Vakbond voor Dieren is bereikbaar via info@vakbondvoordieren.nl.
Wil je liever zelf overmaken? Dat kan. Onze IBAN bankrekening is NL69BUNQ2088369538 t.n.v. Stichting Vakbond voor Dieren.

 

Koe

Over Vakbond voor Dieren

De Vakbond voor Dieren vertegenwoordigt de dierlijke werknemers in de dierhouderij. Dieren die een product of een dienst leveren aan hun werkgever, die...

Varken

Werkende dieren

Dieren die een (financiële) toegevoegde waarde leveren voor hun werkgever/eigenaar zijn werkende dieren. Werkende dieren vind je overal.

Kip

Communicatie met dieren

Dieren kunnen heel goed communiceren. Iedereen die rondom dieren leeft weet dit. Ze laten het weten als ze honger hebben, naar buiten willen of pijn ervaren.

Vis

Wetgeving en onderzoek

Dieren zijn op verschillende plekken in de wet beschermd. In de Wet dieren zijn eisen gesteld aan de manier waarop verschillende diersoorten gehouden mogen worden.